INTEGRISANI MENADŽMENT SISTEM

//Integrisani menadžment sistem
Integrisani menadžment sistem2018-10-17T10:42:32+00:00

Xpro d.o.o., primenjuje sertifikovane sisteme upravljanja kvalitetom, bezbednošću informacija i zaštitom životne sredine, sistemom upravljanja uslugama koji su usaglašeni sa međunarodno priznatim standardima ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 i ISO 20000-1:2011, ISO/IEC 27001:2005.

2011. godine Xpro ulazi u postupak implementacije pomenutih sistema koji su i zvanično sertifikovani 2012. godine. Ovim je Xpro dokazao svoj predani i profesionalni odnos prema klijentima, svojim zaposlenima i celokupnom pristupu poslovanja.

Odluka o implementaciji integrisanog sistema upravljanja, kao i sertifikaciji, proistekla je iz konstante potrebe za ostvarivanjem vizije, politike, ciljeva, strategije razvoja, poštovanja svih regulativa, povećanja zadovoljstva kupaca, korisnika i svih zainteresovanih strana, kao i osvajanje liderskog mesta na tržištu.

U korak sa vremenom i sve zahtevnijom regulativom u oblasti zaštite životne sredine, sistem kvaliteta je proširen i na oblast ekologije (pravilnog odlaganja i sortiranja tonera i škart-papira), jasnim poštovanjem standarda ISO 14001:2004, a sve u saradnji sa reciklažnim centrima.

Ovim Xpro pokazuje sposobnost i odgovornost da obezbeđuje proizvod i usluge koje ispunjavaju najviše zahteve i očekivanja svih zainteresovanih strana:

  • ISO 9001 – klijenata, dobavljača, zakonske regulative, zaposlenih
  • ISO 14001 – zakonske regulative, lokalne zajednice, zaštite životne sredine i održivog razvoja
  • ISO 20000 – klijenata, dobavljača, zakonske regulative, zaposlenih
  • ISO/IEC 27001 – klijenata, dobavljača, zakonske regulative, zaposlenih

Politika i ciljevi Xpro-a su postavljeni tako da podstiču efektivnost i efikasnost sistema, uspešnu realizaciju procesa, proizvoda i usluga i da iniciraju stalno unapređivanje. Preispitivanjem postavljenih ciljeva, korišćenjem dobre poslovne prakse, neprekidnim merenjem učinaka, analizom i poboljšanjem, teži se ka sopstvenoj poslovnoj izvrsnosti i bezbednim poslovanjem u svim oblastima rada.

Moto Xpro-a je da bude lider u svojoj oblasti, priznata od strane korisnika i društva u celini, kao organizacija koja vodi uspešnu poslovnu politiku i koja je posvećena stalnom unapređenju.