O NAMA

/O nama
O nama2019-04-19T13:43:22+00:00

Naša rešenja su često izvor konkurentske prednosti za naše klijente čineći njihovo poslovanje produktivnijim, efikasnijim, održivim i sa visokim nivoom žaštite podataka.

Xpro d.o.o. je osnovan 2003. godine u Beogradu, i s ponosom ističemo da imamo status Xerox-ovog partnera u kategoriji Master Authorized Service Provider (najviši rank partnerstva sa Xerox korporacijom), što znači da je naše poslovanje po svemu usklađeno sa pravilima poslovanja Xerox Korporacije.

Novembra 2012. godine uspešno smo okončali postupak implementacije i sertifikacije integrisanog sistema upravljanja, međunarodno priznatim ISO standardima 9001:2008, 20000-1:2011 i 27001:2005. Više o tome možete pročitati ovde.

Nudimo širok spektar proizvoda Xerox korporacije, počevši od štampača, multifunkcijskih uređaja pa do mašina za digitalnu produkcionu štampu.

Pored Xerox uređaja u našoj ponudi se takođe nalaze i neka od najsavremenijih softverskih rešenja koja će vam pomoći da izvučete maksimum iz vaših uređaja i pri tome transformišu vaše poslovanje iz papirnog u digitalno.

Naša ekspertiza u ovoj oblasti poslovanja se reflektuje koroz mnoga priznanja i nagrade koje smo dobili tokom 15 godina poslovanja. Kao najbitnije bismo istakli nagradu korpporacije Xerox „Partner of The Year – 2016“.

Pogledajte našu ponudu uređaja i softverskih rešenja, kao i naša poslovna rešenja optimizacije štampe, digitalne štampe i personalizovane štampe.

0
Godina poslovanja
0%
Klijenata je zadovoljno našom uslugom
>0
Uređaja u okviru MPS-a
0+
Zadovoljnih klijenta
Do 0
% niži troškovi štampe uz MPS