Sve će biti digitalno, pa ni štampa nije izuzetak!

Sve će biti digitalno, pa ni štampa nije izuzetak!

Šta Vam treba? Sigrurno najbolju perspektivu i najviše posla nudi digitalna štampa. To više nije budućnost, već sadašnjost u usluguma štampe i proizvodnje štampanih proizvoda širokog spektra, od jednostavnih vizit karti, flajera, kataloga, plakata i knjiga, do vrlo kompleksnih i zahtevnih grafičkih proizvoda. Brzi poslovi, mali tiraži, fleksibilnost, kvalitet, efikasnost, konkurentna cena - to je ono što se od Vas traži kada se bavite grafičkom proizvodnjom. Sve ovo najlakše možete postići pravom mašinom za digitalnu štampu. Međutim, najlakše je nabaviti mašinu, jer to više nije ni tako skupo ni nepoznato, ali da biste bili uspešni potrebno je postaviti zdrave i čvrste temelje poslovanja i obezbediti dugoročnu sigurnost.

Kvalitet, pouzdanost, ekonomičnost i prava podrška, je nešto što je svima danas potrebno u grafičkoj industriji, kako u opremi i materijalima koji se koriste za obavljanje delatnosti, tako i u partnerima koji će Vas podržati u tome na pravi način - tehničkom podrškom, savetima, znanjem, iskustvom, kako bi ta mašina mogla da postane stabilan i profitabilan biznis, a to je ujedno i napovoljnije. Zato sada nije više najbitnija brzina, pa ni rezolucija, čak više ni tehničke osobine mašine, već kako i sa kojim partnerom ovaj posao postaviti na zdrave noge i obezebediti sigurnost.

Xerox je, vodeći se kvalitetom i prateći trend ka smanjenu troškova u eksploataciji, ponudio širok portfilio najnovije generaciju povoljnih, ekonomičnih, a opet profesionalnih kolornih mašina za digitalnu štampu. Počev od Xerox Color 60 Digital Press, Xerox Versant 80 Digital Press, Versant 2100, Xerox Colour 1000i, Igen 150 Digital Press, Xerox ima najbolje rešenje za sveki segment tržišta. Ono što Xerox može da pruži svojim klijentima u grafičkoj industriji svrstava ih u najbolje mašine na tržištu koje mogu da budu ponos svakog ozbiljnog štampara i odgovor svim zahtevima profesionalne grafičke proizvodnje. Pouzdanost i ekonomičnost u eksploataciji Xerox mašina, obezbedjuje njihova optimalna konstrukcija i najsavremenije tehnološke inovacije implementirane u ovu tehnologiju, te nije slučajno da najuspešniji u poslu imaju upravo Xerox opremu za digitalnu štampu. Pre svega ima veoma konkurentnu, zagarantovnanu i povoljnu cenu otiska maksimalnog formata kroz Xerox FSMA ugovorno održavanje, a i nivo investicije je vrlo pristupačan i daje mogućnost brzog i sigurnog povraćaja u realnom vremenu i okruženju.

Iskustvo, znanje, pravu podršku i dugoročnog patnera u razvoju digitalne štampe i Vaše sigurno poslovanje, imate u firmama Xpro d.o.o i Alfa Digital d.o.o Beograd, koje su ovlašćeni i sertifikovani distributer Xerox-a za Srbiju i Crnu Goru, koje mogu da Vam ponudie kompletan Xerox-ov asortiman i konsultacije u odabiru i inplementaciji Xerox sistema za digitalnu štampu, kao i kompletnu servisnu podršku i održavanje. Prilagođavanje sistema za digitalnu štampu Vašim zahtevima i aplikacijama, kao i kontinualno održavanje maksimalnog kvaliteta, učiniće Vaš grafički posao sigurnim, naprednim i profitabilnim.

2018-11-13T06:47:57+00:00