Poslovna rešenja - Optimizacija štampe

xpro - Poslovna rešenja - Optimizacija štampe

Upravljanje resursima za štampu

Stavite pod kontrolu sve Vaše procese upravljanja dokumentima i troškove štampe!

Da li znate koliki su ukupni troškovi štampe u Vašoj organizaciji? Da li imate iskustva i znanja da kontrolišete svoje troškove štampe? Mnoge kompanije ne dok se ne obrate nama. Kroz proces upravljanja resursima za štampanje, naši klijenti dobijaju vidljivost i kontrolu nad svojom potrošnjom.

Možete upravljati svim Vašim kancelarijskim uređajima: kopir aparatima, štampačima, faks uređajima, skenerima, kao i najsavremenijom birotehničkom opremom koja se nalazi u našoj ponudi (Xerox) sa jednog mesta uz preciznu kontrolu svakog resursa.

Implementacijom našeg rešenja za upravljanje resursima za štampanje transformišite Vaše kancelarijsko okruženje zarad boljih poslovnih rezultata:

  • smanjite ukupne troškove i do 30%,
  • zaštitite dragocene informacije,
  • kontrolišite pristup dokumentima i podacima,
  • poboljšajte dostupnost uređaja,
  • rešite probleme povećanjem zadovoljstva zaposlenih pre nego što oni počnu da utiču na Vaše poslovanje.

Smanjite ukupne troškove i do 30%

Da li znate koliko vremena i novca trošite u procesu štampanja? Većina firmi ne. One firme kojima smo pomogli su smanjile ukupne troškove za čak 30%. Naše rešenje za upravljanje štampom je čini jednostavnom i lakom, tako da se možete koncentrisati na vaš osnovni posao.

Kako ćemo Vam pomoći

Mi koristimo sveobuhvatne procene na osnovu Xerox metodologije kako bismo utvrdili vaše postojeće stanje. Nakon toga tražimo načine da:

  • poboljšamo odnos broj zaposlenih po broju uređaja
  • odredimo odgovarajući uređaj shodno Vašim poslovnim potrebama
  • smanjimo broj i vrste uređaja
  • uklonimo nepotrebne korake iz procesa štampe

Postavljanjem idealnog rešenja na mesto, nastavljamo da nadgledamo vaše aktivnosti štampanja da bismo videli da li možemo da još uštedimo vremena i novca.

Naše dugogodišnje iskustvo uspešno integrišemo u hardversko-softverska rešenja, IT usluge i konsalting, s ciljem da zadovoljimo sve Vaše poslovne potrebe. Usluge i poslovna rešenja prilagođavamo veličini kompanije, sektoru poslovanja kao i Vašim poslovnim ciljevima.

Pokrivamo sve aspekte informacionih tehnologija, od analize, planiranja, projektovanja, razvoja, testiranja i imple¬mentacije informacionih sistema do njihovog održavanja, nadogradnje te savetovanja o njihovoj optimalnoj primeni.

Povećajte zadovoljstvo i produktivnost zaposlenih

Kvar uređaja ili nestanak tonera frustrira zaposlene. Oni moraju da zaustave sve ono što rade i pokušaju da reše problem.

Kako ćemo Vam pomoći

Mi imamo proaktivan pristup štampaču.

Naše rešenje za upravljanje resursima za štampanje pokriva sve uređaje bez obzira na proizvođača. Ovo uključuje daljinsko praćenje istih, popunjavanje zaliha i proaktivno rešenje problema pre nego što zaposleni saznaju uopšte za problem.

Vaši zaposleni mogu da prestanu da brinu o "suočavanju" sa štampačima i umesto toga rade prioritetnije poslove.

Poboljšajte bezbednost dokumenata

Svaki put kada koristit multifunkcijski uređaj, Vi kreirate fajlove o informacijama koje štampate. Ti fajlovi su skladišteni na hard diskovima Vaših uređaja. Bez odgovarajuće mere bezbednosti, Vaši podaci mogu biti dostupni svima.

Kako ćemo Vam pomoći

Kroz funkcije kao što su šifrovanje podataka, naši multifunkcijski uređaji obezbeđuju da se informacije bezbedno prenose kroz celu infrastrukturu.