O nama

XPRO d.o.o. - preduzeće za proizvodnju, promet i servisne usluge, osnovano je 2003 godine. XPRO d.o.o. je ekskluzivni distributer Xerox korporacije, što podrazumeva da su organizacija i kvalitet prodajnih i servisnih usluga maksimalno uskladjene sa standardima Xerox korporacije.

XPRO tržištu nudi najširu paletu proizvoda i konsultativnih usluga u svim oblastima: sistemi za izdavačke delatnosti, digitalni sistemi, fotokopirni uređaji, štampači, multifunkcijski uređaji, skeneri, kao i softver za kontrolu i menadžment dokumentima.

XPRO istovremeno obezbedjuje kompletnu tehničku podršku, održavanje, servis, obuku operatera, instalaciju mašina, snadbevanje potrošnim materijalima (toneri i kertridži ..) i rezervnim delovima.

Uvereni smo da naše višegodišnje iskustvo i dostignuti stepen kvaliteta poslovanja, u sprezi sa dinamičnim i stručnim prodajnim i tehničkim timom, garantuje naš dalji razvoj i unapredjenje zadovoljstva korisnika naših proizvoda i usluga.

U prilog tome, novembra 2012. godine uspešno smo okončali postupak implementacije i sertifikacije integrisanog sistema upravljanja, međunarodno priznatim ISO standardima 9001:2008, 20000-1:2011 i 27001:2005. Više o tome možete pročitati ovde.

Xpro iso standardi

Naše prostorije se nalze u ulici Baja Pivljanina 53a, a magacinski prostor u ulici Pirandelova 6b.