Budi brilijantan, štampaj na Xerox Iridesse Production Press

Budi brilijantan, štampaj na Xerox Iridesse Production Press

Ja vam neću reći da imam ono što Vama treba, reći ću Vam da imam ono što niko nema, a na vama je da vidite da li želite i možete da budete jednostavno Brilijantni i da to bude Vaš potpis.

Ako ste danas privrednik u Srbiji ili regionu, na ovom našem brdovitom Balkanu, i još se pri tom bavite grafičkim i štamparskim poslom, siguran sam da se svakoga dana sa puno energije borite na tržistu da svoj rad, trud, znanje i kreativnost pretvotite u neki kvalitetan i jedinstven grafički proizvod.

Kakav to proizvod treba da bude? Šta je je to što možete da napravite, da odštampate a da budete bolji, originalniji, kvalitetniji od hiljade i hiljade drugih štampara koji to isto žele i rade. Jedno je sigurno da taj proizvod mora da bude stvarno brilijantan.

Informatička i tehnološka era u kojoj živimo i radimo, daje nam mogućnost da pored svog znanja i iskustva, kreativnosti koje imamo, imamo dostupnu i tehnologiju, oruđe i mašine kojima bi mogli da napravimo taj pravi, najbolji, baš onaj koji smo čekali „brilijantni“ grafički proizvod. Ali upravo to onda štampara u Srbiji i regionu, dovodi u jedan nezavidan položaj kada treba da odluči koja je to tehnologija i koja je prava mašina za njih. Puno je različitih mašina i brendova na tržistu i svi oni tvrde da baš oni imaju pravu tehnologiju, koja apsolutno odgovara svim Vašim potrebama. Svaka od tih mašina ima puno mogućnosti, opcija, obimne tehničke specifikacije, konfuzne uslove, prednosti i mane. Mnogo je to posla da bi bilo lako doneti pravu odluku.

Ja vam zato necu reci da imam ono sto vama treba, reci cu Vam da imam ono sto niko nema, a na Vama je da vidite da li želite i možete da budete jednostavno Brilijantni i da to bude Vaš potpis.

Pre samo nekoliko meseci Xerox je Evropskom tržištu predstavio svoju najnoviju, sofisticiranu kolornu tabačnu mašinu za digitalnu štampu, Xerox Iridesse™ Production Press, koja stampa 6 boja u jednom prolazu.

Xerox Iridesse Production Press integriše vodeće sposobnosti i karakteristike mašine za tabačnu digitalnu štampu, a sa Srebrnim, Zlatnim HD EA Metallic Dry Inks tonerima, zatim Clear Dry Inks (providnim) tonerom i sa Belom bojom koja je u najavi za oktobar ove godine, ima višestruko šire mogućnosti korišenja sa kreativnog i aplikativnog aspekta, a grafički proizvod čini jedinstvenim i brilijantnim. Sve ovo pruža ogroman potencijal za eksponencijalan rast novih poslova i novih klijenata. Boje su postavljene tako da postoji mogućnost stampe podloge (Underlays) sa Srebrnom , Zlatnom ili Belom bojom, na koju se može stampati CMYK, a šesta boja koja je prekrivna (Overlays) I može biti Zlatna, Srebrna ili Clear Day ink sto pravi razne posebne specijalne efekte na sam otisku, I vašem stampanom proizvodu dati dodatnu vrednost.

2018-10-15T13:47:04+00:00